SFO

Skolens skolefritidsordning er for børn indmeldt i børnehaveklassen til og med 3. klasse i Thorsted Friskole. Vi lægger vægt på fællesskab, spontanitet, nysgerrighed, det enkelte barn og frihed til at være sig selv.
Hverdagen i SFOen:
Der er tilmeldt ca. 46 dejlige krudtugler for tiden. Vi gør meget ud af, at børnene får en god og tryg hverdag, hvor vi hjælpes ad og snakker sammen.

Kl. 12.30 mødes alle børn og voksne i SFO lokalet, hvor man bliver krydset af og finder ud af, hvad man har lyst til at lave denne dag. Herefter sker der en hel masse ting og vi er gerne spredt for alle vinde. Nogle leger på boldbanen eller laver bål, nogle bygger huler, nogle leger i sandkasserne, mens andre er inde og tegne, lege med lego, synge, høre musik, spille spil, danse eller hjælpe med eftermiddagsmaden.

Tilmelding/udmelding:
Tilmelding til SFO’en sker ved henvendelse til skolens kontor. Tilmelding er bindende for perioderne 1/8 – 31/12 og fra 1/1 –1/8.

Priser kan ses på den fælles side med priser

Åbningstider:
SFOen er åbent mandag til torsdag mellem kl. 7.00 og kl. 16.30 og fredag mellem 7.00 og 15.30.
SFOen holder i dele af skoleferierne lukket, eller har sampasning med børnehaven. Hør nærmere hos personalet.