Vi søger pædagogmedhjælper

Kategorier: Aktuelt, Askehuset, Forældre info, Ledige stillinger, Pasningen, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Thorsted Friskole søger pædagogmedhjælper til Askehuset og Pasningen på fuld tid

Askehuset er en del af Thorsted Friskole, som er en Grundtvig/Koldsk friskole med det menneskesyn, at hvert menneskes liv er enestående, og skolen og børnehaven bygger på tillid og på anerkendelse af det enkelte menneske i et ligeværdigt fællesskab. I forlængelse af vores historiske og kulturelle arv, skabes der med glæde og begejstring en levende skole og børnehave, som i fællesskab med forældrene varetager børnenes dannelse. Skolen og børnehaven bestræber sig på at give børnene livsmod.

Du får mulighed for at opbygge samarbejdet med forældrene i både børnehaven og Pasningen (skolens SFO). Et samarbejde, som bygger på imødekommenhed og forståelse for forskelligheder. I pasningen er der 45 børn, som hver eftermiddag har gang i mange forskellige aktiviteter.

Askehuset er en børnehave med plads til 30 glade børn, der kan mærke, at jorden er rund. Her får du lov til at mærke dig selv og give af dig selv. Du må være klar på at skabe en hverdag i børnenes spor, hvor du aktivt følger børnene, både i Askehuset og i Pasningen, men også skaber en retning for børnene, som de kan følge. I samarbejde med børn og voksne, glæder vi os til at se dig være medskaber til et trygt, inspirerende og sjovt miljø, som er fyldt af leg og samvær.

Vi søger en pædagogmedhjælper på fuld tid til fastansættelse fra 1. oktober 2019.

Ansøgningsfrist: Fredag d. 16. august kl. 12.

Ansøgningerne sendes til: Thorsted Friskole, Thorstedvej 152, 7700 Thisted eller stilling@thorstedfriskole.dk.

Vi afholder samtaler i uge 34.

Kom og besøg os – kontakt afdelingsleder i Askehuset Susan på 97971205. Vi holder ferie i uge 28, 29 og 30.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.