Thorsted Friskole søger pædagogmedhjælper til børnehaven Askehuset

Kategorier: Aktuelt, Askehuset, Forældre info, Ledige stillinger, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Vi søger en pædagogmedhjælper 25 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling fra mandag d. 1. april til søndag d. 30. juni 2019.

Askehuset er en del af Thorsted Friskole, som er en Grundtvig/Koldsk friskole med det menneskesyn, at hvert menneskes liv er enestående, og skolen og børnehaven bygger på tillid og på anerkendelse af det enkelte menneske i et ligeværdigt fællesskab. I forlængelse af vores historiske og kulturelle arv, skabes der med glæde og begejstring en levende skole og børnehave, som i fællesskab med forældrene varetager børnenes dannelse. Skolen og børnehaven bestræber sig på at give børnene livsmod.

Børnehaven er en privat dagsinstitution normeret til 30 børn. Børnehaven drives i et tæt samarbejde med forældre og kolleger bygget på åbenhed og imødekommenhed.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 14. marts 2019. Ansøgningerne sendes til: Thorsted Friskole, Thorstedvej 152, 7700 Thisted eller stilling@thorstedfriskole.dk.

Samtaler vil blive afholdt løbende eller senest i uge 20. Tiltrædelse 1. april 2019.

For besøg kontakt afdelingsleder i Askehuset Susan på 97971205.
 Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.