Skrevet af Mads Madsen

Vis alle indlæg af Mads Madsen

Ny afdelingsleder i Askehuset

Kategorier: Aktuelt, Askehuset, Forældre info, Pasningen, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Kære forældre og støttekreds

Så er der fantastisk godt nyt.

Vi har ansat en ny afdelingsleder i Askehuset, og valget er faldet på Susan Alstrup, som flytter tilbage til Thy og tager sin familie med. I kan godt begynde at glæde jer til at møde Susan, som starter i Askehuset i slutningen af august.

Nedenfor er der uddrag fra Susans ansøgning.

Jeg er Susan og er 36 år. Jeg er uddannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet i Århus i 2008. Jeg har erfaring med at arbejde med børn gennem mit arbejdsliv og tillige i mit privatliv.

Jeg er en person, der rummer stor drivkraft, og med højt humør brænder jeg for det jeg kaster mig over. Jeg er omsorgsfuld, reflekterende og anerkendende i mit arbejde, og jeg sætter samarbejde højt på min prioriteringsliste.

Som person er jeg meget engageret i det, som jeg kaster mig over, og jeg følger det altid til dørs. Jeg har et positivt livssyn, og jeg ønsker at skabe glæde omkring mig.

Jeg er Pippi – hvad jeg ikke kan, vil jeg lære.

Jeg flytter til Thy sammen med min mand, Jacob – skovfoged i Naturstyrelsen og mine sønner Johannes og Noa. Vi skal bo i Skårup (til en start).

Jeg er et kreativt menneske, der altid har gang i noget, og jeg holder af at komme ud for at se resten af verden – har bl.a. rejst rundt i/ boet i Etiopien, Indonesien, New Zealand, Nigeria, Borneo og Thailand.

Jeg glæder mig enormt meget til at møde jer alle – små som store – og fryder mig over at få lov til at blive en del af fællesskabet.

Susan Alstrup Aalborg

Comment's

Total: Ingen kommentarer

Comment