Thorsted Friskole søger afdelingsleder til børnehaven Askehuset pr. 1/8 2018

Kategorier: Aktuelt, Askehuset, Forældre info, Ledige stillinger, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Askehuset er en del af Thorsted Friskole, som er en Grundtvig/Koldsk friskole med det menneskesyn, at hvert menneskes liv er enestående, og skolen og børnehaven bygger på tillid og på anerkendelse af det enkelte menneske i et ligeværdigt fællesskab. I forlængelse af vores historiske og kulturelle arv, skabes der med glæde og begejstring en levende skole og børnehave, som i fællesskab med forældrene varetager børnenes dannelse. Skolen og børnehaven bestræber sig på at give børnene livsmod.

Børnehaven er en privat daginstitution normeret til 30 børn. Som afdelingsleder står du med ansvaret for Askehuset og indgår i den samlede ledelse for Thorsted Friskole. I samarbejdet med børn, forældre og kolleger ser vi frem til at blive begejstret og inspireret af dig. Børnehaven drives i et tæt samarbejde med forældre og kolleger bygget på åbenhed og imødekommenhed, og samtidig kræves der en stor selvstændighed i arbejdet med de ledelsesmæssige og administrative opgaver.

Ansøgningsfrist: Fredag den 22. juni 2018 klokken 12.00. Ansøgningerne sendes til: Thorsted Friskole, Thorstedvej 152, 7700 Thisted eller stilling@thorstedfriskole.dk

Samtaler vil blive afholdt i uge 26. Tiltrædelse 1. august 2018.

For besøg kontakt viceskoleleder Tina på 97971305 eller Gitte i Askehuset på 97971205.
 Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.