Skrevet af Mads Madsen

Vis alle indlæg af Mads Madsen

Generalforsamling

Kategorier: Aktuelt, Askehuset, Forældre info, Pasningen, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Kære forældre og støttekreds

Onsdag d. 18. april havde vi generalforsamling på Thorsted Friskole, og sikke en dejlig aften det blev. En flot beretning af skolens formand, Lisbeth, og en virkelig gennemarbejdet og velbegrundet tilsynserklæring af skolens tilsynsførende, Dorit.

Jeg vil anbefale jer alle sammen, at gå ind på skolens hjemmeside under fanen SKOLEN og herunder FORMALIA, og læse beretningerne fra formand og skoleleder, tilsynserklæringen for skoleåret 2017/2018 og referatet fra generalforsamling og valgmøde.

Tusind tak for en massiv og varm opbakning til skolen.

Mads

Comment's

Total: Ingen kommentarer

Comment