Julebazar 2017 på Thorsted Friskole

Kategorier: Aktuelt, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Kære forældre

Til skolemødet i torsdags løftede vi lidt af sløret for årets julebazar, som i år afholdes

Lørdag d. 25. november 2017 kl. 13-17. Denne dag er en skoledag.

For nye forældre på skolen, er julebazaren kort forklaret en tradition hvert år en lørdag sidst i november, hvor forældre og børn hjælper til i forskellige boder (café, tombola, salgsbod mm.). Julebazaren er åben for alle, dvs. der kommer søskende, bedsteforældre, tanter og onkler, gamle elever, gamle forældre, m.fl. Ud over at der kommer penge ind, som går til vores børns lejrture, så er det en hyggelig dag, hvor man kan vinde skønne gevinster, købe julegaver, spise dejlig mad og kager, drikke kaffe, høre musik og sang af børnene og snakke på kryds og tværs. Og man får som forældre og børn selvfølgelig også tid til selv at snuse rundt og forsyne sig i café og boder. For alle børnene på Thorsted Friskole er det en vigtig og dejlig tradition, som de glæder sig til hvert år. Det er en dag, hvor man også tager hul på julestemningen!

Op til julebazar dagen

Onsdag d. 4. oktober mødes vi i Bazargruppen og planlægger det hele, og derefter modtager alle forældre en E-mail om, hvordan det hele kommer til at foregå frem til selve bazardagen i november. Som sidste år, vil det igen i år foregå klassevis. Dvs., at hver klasses børn og forældre får en opgave, som de skal stå for op til bazaren og på selve dagen d. 25. november. I ugen op til julebazar dagen er der den store produktionsuge på skolen, hvor børn og ansatte producerer alle mulige spændende ting. Til de værksteder forældrene kan tage del i hele efteråret og producere skønne ting, kommer der nærmere informationer efter onsdag d. 4. oktober. Man kan som forældre også selv tage initiativ til værksteder. Kontakt os hvis I har idéer.

Vi har brug for forældre til at indsamle gevinster

Lige nu har vi brug for hjælp til at få indsamlet gevinster til tombolaen, og denne indsamling foregår den næste måneds tid. Bazargruppen har besluttet at stå som koordinator for det, men vi skal bruge indsamlere til forskellige ruter i Thisted og omegn. Se næste side.

Forældre, der allerede har meldt sig:

Rute 1: Stine Merete Guldbrand Rasmussen (Thor og Sarahs mor) tager Hanstholm, Vorupør og Snedsted.

Rute 2: Kim (Jon og Jarls far) tager i Thisted EDC, Pejsecenter, Thy Teater, Hotel Thisted, Garnbutikken, Kop og Kande, Jyske Bank, Raabys Tegnestue, ADVODAN + Nors (ekskl. Nors bageri). Evt. flere.

Rute 3: Benthe (Silje og Rosas mor) tager Klitmøller.

Vi mangler indsamlere til følgende ruter:

Rute 4: Thisted industrikvarter (Leopardvej, Pumavej, Løvevej, Bjørnevej og Pantervej): VVS Eksperten, Ejner Hessel, Blomstertorvet, Brødrene Dahl, APPlus Bilsyn, Thy Bilsyn, Glas Gjerulf, Ford, Metro Tile Scandinavian, AB metal, NC lakering, Elektrikeren Thy.

Rute 5: Silstrup: Thybo Biler, Toyota, Dyrlægegruppen, Landbothy mægleren, Hundahl m.fl.

Rute 6: Thisted Havn inkl. Salto bygninger: Løve Apotek, Skousen, McDonalds, Scoop, Kvix, Karma Frisør, Tican, Cimbria, MC Shop.

Rute 7: Danske Bank, NH maskiner, Spisehuset Thy, Nordea, Vigsø Ferieland, Salon Eco, evt. Bowl’n Fun.

Rute 8: Nedre del af Vestergade fra Frederiksgade i Thisted: Storetorv ekskl. butikker i IP Jacobsen Centret, Torvegade, Skovgade, Nytorv, Rema 1000 Café Cocio.

Rute 9: Øvre Vestergade fra Frederiksgade og op: Frederiksgade og Frederikstorv inkl. SuperBrugsen, Bryggerivej.

Rute 10: Thisted Frø, Thy Lam, evt. flere.

Inden man tager på sin rute, kan man på lærerværelset på skolen få en seddel, et såkaldt takkebrev, som man giver i den butik/det sted man spørger om gevinst. Det er en invitation til at komme til julebazaren. Man kan også få tilsendt sedlen.

MELD jer endelig som indsamlere til: Rikke (tysk/engelsklærer og Oskar og Gustavs mor) på mobil 21 44 01 41 inden for den næste uges tid. Stil endelig uddybende spørgsmål om det hele, hvis I er i tvivl om noget! Man kan også spørge Anna (lærer og mor til Liva O.) på skolen.

Kender man nogen udover dem på ruterne, som man ved gerne vil donere noget, eller vil man gerne selv donere noget til julebazaren er man HJERTELIG velkommen til det! Alle gevinster, gaver og andet kan opbevares på skolen.

Vi glæder os meget til at komme i gang med planlægningen af julebazaren.

Kærlig hilsen Bazargruppen

Stine (William og Filips mor)

Tanya (Xenius’ mor)

Anna (Liva O’s mor)