Thorsted Friskole søger lærer

Kategorier: Aktuelt, Ledige stillinger, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Thorsted Friskole er en friskole med en 143 år lang historie. De værdier, der i sin tid, var med til at danne skolen er stadig centrale i 2017, samtidig med at skolen er i en rivende udvikling.

Thorsted friskole er en Grundtvig/Koldsk friskole med det menneskesyn, at hvert menneskes liv er enestående, og skolen bygger på tillid og på anerkendelse af det enkelte menneske i et ligeværdigt fællesskab. I forlængelse af vore historiske og kulturelle arv, skabes der med glæde og begejstring en levende skole, som i fællesskab med forældrene varetager børnenes dannelse og undervisning. Skolen bestræber sig på at give børnene livsmod, kundskaber og færdigheder, så de kan tage del såvel i fremtiden som i nuet og få handlekraft til forandring.

Vi søger en årsvikar (barselsvikariat) fra 1. August 2017 til 31. Juli 2018. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Alle fagkombinationer har interesse.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Kontakt skoleleder Mads Madsen eller souschef Tina Høyer Christensen for yderligere informationer telefon 97971305 eller mail mm@thorstedfriskole.dk / tc@thorstedfriskole.dk

Ansøgningsfrist tirsdag d. 18. april samtaler afholdes i uge 17.

Ansøgningen sendes til Thorsted Friskole, Thorstedvej 152, 7700 Thisted eller stilling@thorstedfriskole.dk