Skrevet af Mads Madsen

Vis alle indlæg af Mads Madsen

Glædeligt nyt…

Kategorier: Aktuelt, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Mads Madsen

Kære forældre og støttekreds

Fra begyndelsen af dette skoleår havde vi den store glæde at kunne modtage Troels som årsvikar for Maja, der gik på barsel. Vi har lært Troels at kende, som en meget dygtig og engageret lærer. Troels arbejder med stor begejstring ud fra skolens værdigrundlag, og han er en anerkendende og støttende kollega. Netop derfor er jeg meget glad for at kunne fortælle, at Troels er blevet fastansat som lærer på Thorsted Friskole.

Igennem de sidste år har skolen oplevet en stor tilstrømning af nye familier, så vi i dag er oppe på et børnetal på 108 børn fra børnehaveklassen til og med 9. klasse. Det har været med til at skabe det økonomiske grundlag for at øge antallet af lærere på skolen. Det har givet os muligheden for at holde fast i, at på Thorsted Friskole her investerer vi i mennesker.

God weekend

Mads Madsen

 

Comment's

Total: Ingen kommentarer

Comment