Skrevet af Skole Adm

Vis alle indlæg af Skole Adm

Nye voksne i Askehuset

Kategorier: Aktuelt, Askehuset, Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Skole Adm

Kære forældre og støttekreds

I sidste uge gennemførte vi ansættelsessamtaler til stillinger i Askehuset. I første omgang var der slået én stilling op, men skolens ledelse og bestyrelsen har i fællesskab besluttet at ansætte to nye voksne i Askehuset. De gør vi fordi, på Thorsted Friskole, der investerer vi i mennesker. Et øget børnetal i skole og børnehave, har givet det økonomiske grundlag for flere voksne i huset. Det er vi meget glade for.

Vi oplevede en meget stor søgning til de opslåede stillinger. Faktisk endte vi op med mere end 160 ansøgere. Det var et stærkt felt.

Nu kan vi, med stolthed, afsløre, hvem der starter i Askehuset 1. august.

Nedenfor er en kort præsentation af Mie og Christian.

 

Hej alle sammen!

Hermed en glad hilsen fra et nyt og ukendt ansigt!

Jeg hedder Mie Quorning Pedersen, og jeg har netop fået arbejde i Askehuset fra d. 1. aug. Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde i Askehuset og ikke mindst, ser jeg frem til at møde alle jer, der har daglig gang i børnehaven!

Jeg er 27 år gammel, og bor i dag i Nors med min mand Michael, og min lille datter Kim, på knap 11 måneder. Min vigtigste prioritering i fritiden er familien – derudover bruger jeg meget tid på musik og sang, og jeg maler også gerne, når tiden er til det.

Jeg blev færdiguddannet som pædagog i Thisted i januar 2013, og har herefter arbejdet på et bosted for voksne udviklingshæmmede indtil nu. Som pædagog, ser jeg mig selv som positiv, engageret og åben. Altid vil jeg gerne gøre mit bedste, og jeg brænder for de ting jeg kaster mig ud i.

Jeg søgte specifikt denne stilling fordi målgruppen, børn 3-6 år, er en målgruppe som jeg altid har haft et stort ønske om at arbejde med; det er en fantastisk alder og målgruppe, hvor udviklingen er på sit højeste, og hvor fantasien, kreativiteten, og lærelysten sprudler. Jeg nyder at være kreativ sammen med børn, synge, spille musik, være ude i naturen, og generelt lære om de store og små ting i livet på en sjov måde!

Dertil kommer at Askehuset og Thorsted Friskole har et fantastisk godt ry og omdømme; hele værdigrundlaget for børnehaven/skolen, og i det hele taget friskole-miljøet, tiltaler mig meget og føles helt rigtigt, både personligt og fagligt, så det kriblede i mine fingre for at komme i gang med at skrive og sende en ansøgning! Derfor vil glæden over at have fået denne stilling heller ingen ende tage – jeg glæder mig uendelig meget til at starte i Askehuset!

Vi ses!

Mange Venlige Hilsner

mie

Mie Quorning Pedersen

 

Kære forældre

Jeg er en glad og imødekommende ung mand, der arbejder på at opkvalificere mig til arbejdet med børn og unge. Jeg startede med uddannelsen til Social og sundhedshjælper, da det var min plan at blive sygeplejerske. Jeg har under uddannelsen erkendt, at mit ønske er, at støtte og påvirke børn og unge i en positiv retning via mit arbejde.

Jeg glæder mig meget til at blive en del af fællesskabet i Askehuset, idet jeres menneskesyn og tankegang støtter mine egne værdier. Jeg er fortaler for, at der skal være plads til leg, både ude og inde, da man kan lege meget læring i børn. Jeg mener selv, at det enkelte barn skal motiveres til at udvikle sig til et selvstændigt individ, at børn er forskellige og at de har individuelle behov. Jeg vil gøre mit yderste for at leve op til jeres krav og er meget åben og lærevillig.

Kærlig hilsen

Christian Krog Nielsen

Comment's

Total: Ingen kommentarer

Comment