Skrevet af Karina Pedersen

Vis alle indlæg af Karina Pedersen

Nyhedsbrev uge 49

Kategorier: Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af Karina Pedersen

Kære forældre

Juleferien nærmer sig og det rusker, stormer og regner udenfor – og hvem ved? Måske er det Iselin fra julekalenderen “Pagten”, der er ude på ballade og er ved at fryse det hele til is.

Hver morgen tænder vi adventskransen og kalenderlysene og der bliver hver dag sunget Peters jul til morgensang og masser af julesange her i december – ganske som vi plejer.

Måske har nogen af jer hørt fra børnene, at vi også beskæftiger os med andre ting, end der står på skemaet for tiden.

De store hjælper blandt andet de små med at skrive julehistorier, der bliver bagt pebernødder, klippet julepynt, leget sanglege, der er monsterværksted og meget, meget andet. 

Der er for tiden rigtig mange syge på skolen – både børn og voksne – og det gør at hverdagen måske til tider ser lidt anderledes ud, end på skemaet.

Mona er hjemme for tiden med ondt i ryggen og mange voksne er syge. Vi benytter os derfor af Margit som vikar og Karinas lillebror Kristian har været vikar en enkelt dag.

Vi håber, at alle snart er på benene igen – både børn og voksne.

Vi har også fået et nyt ansigt i Pasningen, som nogen af jer måske allerede har mødt. Det er Anita, som skal være i Pasningen det næste stykke tid imens Gitte vikarierer i Askehuset. Resten af denne uge er Anita i Pasningen om morgenen sammen med Karina fra skolen og sammen med Mette om eftermiddagen, indtil hun lærer børnene og stedet at kende.

I Pasningen er der også masser af julehygge med æbleskiver, nisser i trylledej, duften af nelliker i appelsiner og små duftende ranker lavet af mandarinskaller. Her brænder kalenderlyset også lige så stille og roligt ned mod den 24. december og rundt om bordet bliver der snakket om de mega uhyggelige julekalendere i TV.

På fredag, den 13. december, er der Luciaoptog på skolen klokken 8.30, hvor alle er meget velkomne.

Rigtig god december-dag!

Kærlig hilsen Karina og Mads

 

 

 

Comment's

Total: Ingen kommentarer

Comment