Skrevet af hbk

Vis alle indlæg af hbk

“Odysseen” – 1. februar kl. 19.00

Kategorier: Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af hbk

Det nye år er nu godt i gang – alle har haft en tiltrængt juleferie, hvor de fleste vel har samlet familien og været sammen om de nære ting såsom den gode julemad!! Tempoet blev skruet ned, og det hele sluttet af med at, det nye år blev skudt ind med et kæmpe brag!
Allerede nu ligger alt det et stykke bag os, og tempoet er oppe igen. Det kan vi i hvert fald nikke genkendende til på skolen, for vi startede skoleåret med at gå i gang med forberedelserne til det helt store teaterstykke, der skal fyres af d. 1/2.
Tænk sig…… 101 børn skal stå på scenen  og spille vores egen omskrivning af “Odysseen”. En del sange, musik, koreografi og replikker er allerede blevet skrevet og såmænd også så småt øvet, og alle er spændte. Det er første gang vi skal spille i vores nye sal, og det er første gang, at så mange børn på en gang er med i et stykke, men der er ingen tvivl: det bliver et brag af en forestilling, som I alle kan glæde jer til at se!

Er man forhindret i at komme til premieren om aftenen kan forestillingen ses til:

Generalprøve  d. 1. feb.- kl. 10.00

Premiere d. 1.feb. – kl. 19.00

OBS OBS Der er ikke plads til flere grupper til generalprøven kun enkelt personer!!

Comment's

Total: Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Comment