Skrevet af hbk

Vis alle indlæg af hbk

Forældreopgaver 2011 – 2012

Kategorier: Skolen Generelt | Ingen kommentarer | Skrevet den af hbk

Den 8. september blev “det store forældremøde” afholdt og rigtig mange både forældre og ansatte var til stede, men også rigtig mange støttekredsmedlemmer dukkede op. Alle der var tilstede meldte sig på arbejdshold og udvalg,  der skal kunne fungerer frem til næste års “store fællesmøde”. Mange, der var forhindrede i at komme den 8. september, havde skrevet en tilmeldingsseddel og nu ligger listerne foreløbig klar.

Holdindeling 2011/2012
Download Holdindeling 2011/2012 som PDF

Vær opmærksom på, at der er udpeget en formand for hvert hold. Det er formandens opgave at indkalde holdet og være igangsætter.

Det er vigtigt at disse hold arbejder optimalt – dels for at det skal være rart og hyggeligt og og binder børn og voksne sammen.  Det er dog også en væsentlig årsag til af der kan holdes skole som vi ønsker os med lejrskoler, temauger, fordybelse, impulsive indput, glade og friske børn og lærere med et lille ekstra overskud, der gør at skoledagen er noget helt specielt.

God arbejdslyst til alle

Bestyrelsen

Comment's

Total: Ingen kommentarer

Comment